Contacteaza-ma

Vrei sa-mi dai un semn off-blog?

Foloseste cu incredere gmail-ul: tea punct vasilescu sau inboxul de la pagina de FB: TeaSlabeste

Pentru orice gand legat de Inima Copiilor: tea punct vasilescu arond inimacopiilor punct ro

12 gânduri despre „Contacteaza-ma

  1. Buna, Tea. Sunt Anca, am 27 de ani si iti citesc cu multa placere blogul, in primul rand pentru ideea generoasa de la baza, dar si pentru ca te arati asa cum esti in realitate, nu incerci sa pari mai buna, mai frumoasa, mai desteapta, nu incerci sa ne convingi ca viata ta este de zece ori mai speciala si mai extraordinara decat a noastra, asa cum reiese din majoritatea blogurilor existente. Simteam nevoia de a citi si urmari un om cu picioarele pe pamant, constient de sine si dornic de autodezvoltare, nu doar tinere lustruite si cosmetizate, cu vieti apartent perfecte, dar cu multa superficialitate la baza. Esti o persoana minunata, o sursa de inspiratie si faci o treaba grozava cu blogul tau. Imi place ca nu ti-e rusine cu tine, incerci sa te autodepasesti si te gandesti mereu si la ceilalti. Esti ca o gura de aer proaspat. Tine-o tot asa, ajuta-i pe ceilalti, impartaseste-ne in continuare lupta ta cu kilogramele, pentru ca multi ne regasim in ea. Te felicit si iti urez mult succes in continuare la tot ceea ce iti propui.

    Apreciază

    • Buna, Anca,

      Merci fain pentru descriere :)) Nu m-am regasit in ea decat cu inima, sper sa nu te dezamagesc niciodata si sa iti placa in continuare ce scriu. Sa radem si sa plangem impreuna, ca blogul asta ma face sa ma simt ca nu-s chiar asa singura pe lume. Si ca lumea nu-i asa rea cum e la mine in cap in aceasta perioada :))

      Promit sa ma tin de treaba si sa povestesc la fel de sincer, oriunde ma va duce.. saptamana viitoare. E refreshing cumva sa o iei de la inceput, desi e si scaryyyyy. Rewind and repeat, ca ne asteapta suprize.

      Multumesc mult pentru gand!!

      Apreciază

  2. Pingback: Miscare versus sala | Slabesc pentru Inima Copiilor

  3. Heei , cat ai slabit cu kangoo jumps? si in cat timp? la inceput nu te simteai prost pt ca nu reusesti sa te misti ca celelalte fete ?( as vrea si eu sa ma apuc si ca sa fiu sincera , mi-e cam rusine )

    Apreciază

    • Salut,
      Am facut 2 luni juma de kangoo – fix la inceput de dieta si sport. Ma duceam de 4x/sapt, apoi de 3x/sapt, ceea ce e cam mult if you ask me. Citeste primele postari (ian/febr) si o sa ai intreaga istorie, cu detalii. Tinand seama ca am tinut si dieta cea mai drastica, am slabit bine – 5 kg prima luna, apoi 4 si 3.. Dar nu m-am simtit bine cu articulatiile, eu pornind totusi de la 116 kg.. mult prea mult, if you ask me, pentru acest sport. Inca ma mai deranjeaza articulatilor, so.. recomand 2x/sapt si dieta moderata (no sugar, less bread, no alcohol) si o sa fie bine.

      Zi-mi mai multe despre tine..

      Apreciază

  4. pai recent am gasit blogul din intamplare si am mai citit si am vazut ca faci ( ai facut ) kangoo si as vrea sa ma apuc ..dar ma simt ciudat cand cineva ma priveste ( am 78 kg , 1,73 inaltime) si sunt foarte timida pana ma acomodez .

    Apreciază

    • Super asa, pai go for it, ia-o insa incet si combina cu un pic de regim. Te rog sa nu te grabesti, oricum o sa vezi rezultatele din prima luna.. incearca sa te imprietenesti cu instructoarele, sa iti faci prietene incet-incet pe la sala, si o sa-ti dai seama ca toata lumea are fix aceleasi probleme de socializare. Take it easy, ca-i foarte energic si fain kangoo-ul. Kiss, sa imi spui cum ti se pare..

      Apreciază

  5. Tocmai topaiam in casa pe kangoo si nu mai puteam :)) la sala pot lua si pauze nuu?:))
    o iau cat de incet pot , dar de mult timp ma chinui 😦 . acum 2 luni , o saptamana intreaga am mancat doar mere .
    si in cat timp ai prins miscarile de la sala?

    Apreciază

    • Eu n-am sarit in primele saptamani deloc, ba chiar mi-am luat timp sa ma invat cu echilibrul (mult timp, nu ca prietenele pe care le-am luat cu mine care zici ca s-au nascut pe Kangoos :)) Tu faci kangoo acasa? Eu mergeam la sala, iar cand simteam ca nu mai pot mergeam tip mars, ideea era sa nu ma opresc – oricum, la sala faceam si incalzire si relaxare, max 30 min de sarit intens. Nu am facut niciodata toate exercitiile „cum trebuie”, ci ma opream ori de cate ori simteam ca-i prea mult. Adica marsam 😛

      Doamne, sa nu te prind cu diete tip „o saptamana de mere”, nu-i DELOC o solutie, te dai peste cap de nu te vezi. Mergi mult pe mancare reala, somon si peste oceanic, nuci si alte asemenea (50g max) ca gustari, redu painea, stop zahar, mezeluri si alcool si.. ai rabdare!! Legume cat de multe si fructe la gustari – toate de sezon si cum iti plac tie.

      Nu te auto-chinui atata, ca nu-i cazul si nici nu-i necesar. Faci mai mult rau decat bine!!!

      Apreciază

  6. Pingback: Miscare versus sala - TeaVasilescu.ro

Un gand pentru Tea, te rog: